torsdag den 14. juni 2012

Siem Riep: Angkor Wat

Busturen herop blev noget af en oplevelse, da vi for første gang på vores Asientur ankom til tiden. Dette kostede dog en høne livet, utallige hårde opbremsninger og 5,5 times konstant dytten og blinken med lyset. Chaufføren virkede som om han deltog i et motorløb, men vi kom frem i god behold, selv om vi et par gange tvivlede…

Vi havde besluttet at vi ville cykle rundt mellem de forskellige Wats omkring Angkor Wat. Det var en fin cykeltur på overraskende gode veje, men hele Angkor området er selvfølgelig også japansk ejet, umiddelbart en dårlig forretning for Cambodja da det er landets største seværdighed! Det var imponerende at se de store og meget velbevarede ruiner af de mange Wats. Vi startede ved det kendte Angkor Wat, herefter stoppede vi ved Bayon, kendt for dets mange udhuggede sten hoveder og til sidst det imponerende Ta Prohm, som er ved at blive overtaget af jungle (Det var også her scenen til Tomb Raider med Angelina Jolie blev filmet!). Selv om det var dejligt at cykle fik vi  seriøst ondt i røven de følgende dage.

Vi måtte desværre droppe at tage ud til de flydende byer på Tonlé Sap Søen da der ikke var vand nok til at de var rigtig flydende, så det blev i stedet til en shoppe dag på markedet og en tur rundt i byen. Inde vi igen satte næsen mod Phnom Penh og hvad der skulle vise sig at blive en legendarisk weekend.
                                          Det klassiske Angkor Wat billede, som ses overalt i Cambodia.

                                          Knage i fin stil på vej gennem porten til Bayon Wattet.

                                          Bayon Wattet er kendt for sine mange store ansigter.

                                          HD som Khmer

                                          Tiltrængt pause for bagen, de bruger øjensynligt sten som sadler hernede!

                                                                                        
                                         Ta Prohm, verdens sejeste Wat!
                                              Knage er blevet fast inventar i Ta Prohm!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar