mandag den 4. juni 2012

Cambodia – Phnom Penh

Vi ankom til Phnom Penh efter 14 timers bus tur. Her fandt vi hurtigt en tuk tuk og kørte mod Wat Langka og dens nærliggende bargade hvor Liquid ligger. Her mødtes vi med Jeppe og fik en tiltrængt kold bajer! Jeppe introducerede os til byens natteliv, det var hyggeligt men de fjorden timer sad lidt i benene. Søndag tog vi på pub crawl på Jeppes søndags værtshuse og fik mødt en masse lokale. Mandag tog vi med Jeppe til Wat Phnom for at se udsigten over byen og opleve aber, der lever omkring wattet, desværre havde træerne blade og aberne var forsvundet så vi så ikke så meget... Om aftenen havde vi brug for lidt opmuntring, så vi tog på diskotek og dansede grimt.

Vi var naturligvis nødt til at tage ud og se Tuol Sleng museet eller S21, som er det mest berygtede Khmer Rouge fængsel i Cambodia, en meget stærk oplevelse, der gav et indblik i hvor forfærdelig en historie Cambodia har. Dagen efter tog vi lidt uden for Phnom Penh for at se Killing Fields of Choeung Ek, en massegrav plads, hvor de fleste efter deres tortur helvede i S21 endte deres dage på de mest uhumane måder. Herefter fordøjede vi dagenes indtryk på Liquid, som også er ved at være vores stamsted i Phnom Penh!

Ellers har vi udforsket og udnyttet byens mange vestlige køkkener; spaghetti bolognese, crepes, durums, alt uden ris og nudler! Fredag vendte Iben tilbage efter en noget ekstrem felttur i Laos, så vi har fået mange vilde historier fra den rigtige jungle over kolde øl og drinks de sidste par dage!
I dag er vi taget nordvest på, til Siem Riep, her er planen at vi skal ud og se på Angkor Wat og ud og se de flydende byer på Tonlé Sap Søen

                                         Casa del Jeppe

                                         Killing fields

                                         På byvandring i Phnom Penh

                                         Tiltrængte øl på Liquid

                                         Konsert på Paddy Rice                                       

                                                 Terrasse fest med Ibens venner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar